Thai massasje bergen sentrum massør bergen

thai massasje bergen sentrum massør bergen

thai massasje bergen, massasje bergen, bergen thai massasje, thai, massasje, thai massasje, bergen, drop inn, aromaterapi, eteriske, olje. Noen som kan anbefale noen som er flinke med massasje i Bergen, helst i sentrumsområdet? Har fått The One i Markeveien gir Thai massasje (har ikke prøvd den og kan ikke gå god for den) Den beste massasjen i hele Bergen er på hotell Solstrand, men det er jo et godt stykke unna sentrum da:). 0. Hei! Bestillinger kan fra gjøres direkte til Pia Fasmer på telefon Send gjerne SMS og oppgi ønsket dag, klokkeslett, lengden på massasjen, eventuelt gavekort og navnet ditt. Pia tar nå imot klienter når det passer i forhold til andre oppdrag hun har. Hun tar gjerne oppdrag på 60 og 90 minutter. Hun benytter.

Videos

Digg god massasje bestill time i Bergen Bergen Sør: Fra/til Flesland Kai, Hjellestad, Krokeide, Lysøen, Halhjem, Solstrand og Os sentrum. Din lokale takstmann i Bergen og omegn. Tlf. 96 . Mannlig massør. Timebestilling, mobil 40 Ikke skjult nr. Alle dager. Nyåpen Nisa Thai. massasje, aromaterapi på Kokstad i andre etasje. Hei! Bestillinger kan fra gjøres direkte til Pia Fasmer på telefon Send gjerne SMS og oppgi ønsket dag, klokkeslett, lengden på massasjen, eventuelt gavekort og navnet ditt. Pia tar nå imot klienter når det passer i forhold til andre oppdrag hun har. Hun tar gjerne oppdrag på 60 og 90 minutter. Hun benytter. Noen som kan anbefale noen som er flinke med massasje i Bergen, helst i sentrumsområdet? Har fått The One i Markeveien gir Thai massasje (har ikke prøvd den og kan ikke gå god for den) Den beste massasjen i hele Bergen er på hotell Solstrand, men det er jo et godt stykke unna sentrum da:). 0.

Thai massasje bergen sentrum massør bergen - kathrine

Home Mote og velvære Velvære, hudpleie og kosmetikk massasje i Bergen? Og hva pleier dere betale for 1 time med nakke- og skuldermassasje? Botox, Restylane, microblading, laserbehandling av uønsket hårvekst, pigmentflekker og blodkar. Våre terapeuter har lang erfaring innen hud og kropp.

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *